Ügyfélszolgálat: +36-30-738-9747. Ingyenes kiszállítás * 20.000 Ft felett! Ez az új KENYÉRSÜTÉS.HU

Kezdőoldal / Üzletszabályzat

Üzletszabályzat

Üdvözöljük a Hunorganic Kft. Webáruházában

 1. Tájékoztató adatok:Webáruház tulajdonosa és üzemeltetője: HUNORGANIC Kft.
  Székhely: 1143 Budapest Hungária köz 5.
  Nagykereskedelmi raktár:  1143 Budapest Hungária köz 5.
  Cégjegyzékszám: 13-09-116594
  Adószám: 14130289-2-13
  Engedély: TEAOR 4791’08 Csomagküldő Internetes kereskedelem.
  FELÍR szám: AA2685034
  Bankszámla MKB BANK:

  • Bank: OTP Bank NyRt.
  Adatkezelési nyilvántartási
  számok:
  • NAIH-146520/2018 – hírlevél küldés
  • NAIH-146521/2018 – kamerás megfigyelés

  Adatkezelési tájékoztató  itt érhető el.

 2. Ügyfélszolgálat:
  Vevőszolgálatunk vásárlóink igényeinek kielégítését szolgálja.

  Elérhetőség: hétfőtől – péntek 8:00 – 15:00 óráig
  Telefon: 06-21-303-3426
  Fax: 06-21-303-3428
  Mobil: 06-30-738-9747
  06-30-425-3853
  E-mail: rendeles@kenyersutes.hu
 3. Megrendelés:A megrendelések feladása elektronikus úton, valamint telefonon történhet. Regisztrálásra webáruházunkban, csak konkrét vásárlás esetén van szükség. Az adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik félnek semmilyen célból és esetben nem adjuk ki. Vásárlóink kérésére a regisztráció bármikor megszüntethető. A regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy áruházunk hírlevelet, tájékoztatót előzetes bejelentkezés nélkül küldjön, viszont jogában áll arról írásban lemondani.Adatvédelem: Hunorganic Kft. kötelezi magát, a regisztrált felhasználók adatainak védelmére. Adatait harmadik félnek – az Ön írásos hozzájárulása nélkül – szükséges semmilyen körülmények között nem adjuk át, és gondoskodunk azok teljes körű biztonságos tárolásáról.  Kivételt képez ez alól a megrendelés kiszállításával kapcsolatos adatátadás. A Hunorganic Kft a futár cégeknek kizárólag azokat az adatokat adja át, melyek a csomagküldés lebonyolításához szükségesek.  A Hunorganic Kft. kizárólag olyan adatokat kér Öntõl, amelyek a megrendelések teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy az Hunorganic Kft. személyes adatait a fent meghatározott cél érdekében kezelje, feldolgozza és tárolja.Amennyiben Megrendelő adatainak a fentiek miatti továbbításához nem járul hozzá, a megrendelését csak a Hunorganic Kft telephelyén tudja átvenni vagy a kiszolgálása sajnálatos módon meghiúsul.A Megrendeléseket minden esetben, írásban automatikusan visszaigazoljuk. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelt termékek árát, értékét, valamint a megrendelés sorszámát, a későbbi hivatkozás érdekében. A visszaigazolás tájékoztató jellegű, hogy az a rendszerünkbe megérkezett, mely feldolgozásra kerül.
 4. Szállítási és fizetési feltételek:
  • Személyes átvétel: Önnek lehetősége van a megrendelt terméket személyesen átvenni telephelyünkön, de az csak egyeztetett időpontban, nyitva tartási időben lehetséges.
  • Kiszállítás: Budapesten és vidéken: hétfőtől – péntekig.
  • Vidéki szállítást többségében Sprinter futárral végeztetjük, így amennyiben Ön nem tartózkodik otthon, az otthagyott értesítő alapján (csomagszám) időpont egyeztetésre van lehetősége.
  • A PICK PACK PONT rendszerben kiszállított csomagok esetén Ön határozza meg az átvétel helyét a rendszer által aktualizált üzletlistából. A csomagszállítás többlépcsős volta miatt 3-4 napos szállítási határidővel érkezik meg a csomag az átvevő helyre, ennek tényéről a rendszer értesítést küld a regisztrációban megadott értesítési e-mail címre.
  • Házhozszállítás – Magyarország területén.
   * Lakossági megrendelők részére 20.000 Ft bruttó rendelési értékhatár felett ingyenes – Magyarországi címre.

   Sprinter futárral 48 órán belül súly alapon számítva
   3 kg-ig 950 Ft
   20 kg-ig 1.050 Ft

   Áruátvétel:
   Az áru átvételekor ellenőrizni kell a kiszállított csomag épségét és megrendelt termékek helyességét – számlával egyezőségét.  A mennyiségi vagy minőségi kifogást, haladéktalanul jelezni kell a szállítónak. A szállító köteles a reklamációról jegyzőkönyvet felvenni. Amennyiben a vevő az árut átvette és minőségi kifogást nem emelt a csomag sérülését illetően azonnal a kiszállító futárnál vagy a termék ellen ügyfélszolgálatunkon, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
   Amennyiben az előzetesen egyeztetett időpontban kiszállított terméket a szállító nem tudja Önnek, vagy meghatalmazottjának átadni, és a terméket újra kiszállítjuk, abban az esetben a vevőt az ismételt kiszállítási költség is terheli.

 5. Számlázás, fizetési módok
  A számlát minden esetben az Hunorganic Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék mennyiségét, egységárat, értéket, valamint a szállítási költségeket.
  Fizetési módok:

  • UTÁNVÉT – kiszállításnál az áru átvételekor a szállítónál, a kiállított számla alapján
   Utánvét választása esetén a rendelés összegének függvényében pénzkezelési díjat számítunk fel, amely egy fix 180 Ft + áfa és egy százalékos 0,0035 % +áfa részből tevődik össze.
  • BANKKÁRTYÁS FIZETÉS
   • Diéta-Vonal Szaküzlet – Székesferhérvár
  • Global Payment bankkártya elfogadás és elektronikus fizetési megoldás
  • SimplaPay by OTP – fizetési megoldás
    • Ezt választva a vásárlónak el kell fogadnia:

   Tudomásul veszem, hogy a(z) Hunorganic Kft- (1143, Budapest Hungária köz 5.) adatkezelő által a(z) [hunorgani.com / dieta-vonal.hu weboldalon] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: (név és cím, e-mail, vásárlás összege)
   Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

  • KÉSZPÉNZ – Ügyfélszolgálaton személyes átvétel esetén
  • ELŐRE UTALÁS
 6. Garancia, szervizhálózat
  Hunorganic Kft. kizárólag, Magyarországon forgalomba hozható terméket értékesít.  Bármilyen minőségi kifogási, kártérítési igény a számlával együtt érvényesíthető.  Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003.(VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
  Hunorganic Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termékek esetén fizeti vissza a teljes vételárat. Kivételt képez ez alól a terméknek jogosan felróható minőségi hiba.
 7. Vásárlástól való elállás joga:
  A 12:00-ig beérkezett megrendelések általában aznap vagy a következő napon feladásra kerülnek. A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően – délután/este leadott megrendelés estén másnap reggel 10 óráig, reggeli megrendelés esetén aznap 10 óráig – a vásárlástól elállni.
  Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást e-mailben rendeles@kenyersutes.hu vagy telefonon 30/425-3853, 21/3033-426 tudjuk elfogadni.
  A Hunorganic Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termékek esetén fizeti vissza a teljes vételárat. Kivételt képez ez alól a terméknek jogosan felróható minőségi hiba.
 8. Felelősség korlátozás
  A Hunorganic Kft. internetes áruházán keresztül történő vásárlás esetén, feltételezi a vevő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó illetve vevő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről. A Hunorganic Kft. nem felel az irányításán kívül álló események okán bekövetkezett károkért a weboldal használatából, vagy üzemzavarából, az adatok bárki által történő megváltoztatásából, vírusok okozta, szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő, szállítótól származó téves információkból eredő károkért. Az Hunorganic Kft. weboldalán elhelyezett nem saját termékek forgalmazását, a beszállítók által megadott információk alapján végzi, ezért az ismertető leírás pontatlanságáért a termék beszállítója a felelős. Esetleges eltéréseket továbbítjuk szállítónk felé. A képek termékváltás esetén némileg eltérhetnek a valóságtól. A feltöltés során keletkezett elírások, képek hibáira felelősséget nem vállalunk, azokért elnézésüket kérjük. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük hívja: 30/212-6768 vagy 21/3033-426 telefonszámot.
 9. Reklamációs eljárásrend
  Eljárásrendünk szerint minden jelentkezőt, aki bármikor, bármelyik, általunk gyártott termékkel kapcsolatban jogos kifogással él, kárpótlásban részesítjük.
  Ehhez kérjük,  szíveskedjék a rendeles@kenyersutes.hu e-mailre elküldeni:

  • a kifogásolt termék nevét, lejárati dátumát, ha van lot számát, darabszámát
  • a kifogás okát
  • a saját nevét, postacímét, telefonját és e-mail címét – a futárszolgálat rendszeréhez ezek szükségesek

Sok gondot fordítunk arra, hogy biztonságos termékeket gyártsunk, hiszen mi is érintettek vagyunk.
Lehet, hogy minden igyekezetünk ellenére néha hibát követünk el, de igyekszünk helyrehozni!
Megértésüket és türelmüket köszönjük!