Ügyfélszolgálat: +36-23-414-951 és +36-30-425-3853. Ingyenes kiszállítás * 20.000 Ft felett! Ez az új KENYÉRSÜTÉS.HU

Kezdőoldal / Hírek, újdonságok / Termékminta igénylés

Termékminta igénylés

Termékminta igénylés

A Hunorganic Kft folyamatosan fejleszt termékeket, amelyeket szívesen küld tesztelésre az érdeklődők részére.

Amennyiben Ön is szeretne termékmintát, itt igényelhet:

Új termékek tesztelése

 • Kedves Érdeklődő!Az itt megadott személyes adatait adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően kezeljük. Amennyiben kitölti az adatokat, elfogadja társaságunk adatkezelési és mintaküldéssel kapcsolatos szabályzatait. Tekintettel arra, hogy új termékeinkből vagy termékfejlesztésünk kapcsán készített mintákból korlátozott mennyiség áll rendelkezésre, a mintákat túljelentkezés esetén a beérkezések sorrendjében a készletek erejéig tudjuk kiszolgálni. Aki egyszer jelentkezett már termék tesztelésre, új termékek bevezetése esetén társaságunk véletlenszerűen sorsolással jelöl ki címzetteket, akiknek futárszolgálattal küldi ki az ingyenes mintákat. Törzsvásárlóink részére pedig rendeléseikkel egyidejűleg tudunk meglepetés termékeket küldeni.Amennyiben, mint viszonteladó érdeklődik, itt regisztrálhatja a vállalkozását, webáruházát is!
  Amennyiben jelentkezik a hírlevélre, később bármikor leiratkozhat róla.
 • Mintákat csak magyarországi címre tudunk kézbesíteni!
  Jelölje meg a pipákkal, hogy milyen típusú, jellegű ingyenes termékmintákat fogadna társaságunktól!
  Amennyiben bármilyen összetevőre allergiás, érzékeny, vagy egyszerűen csak nem szereti, nem fogyasztja, itt megadhatja, hogy még véletlenül se küldjünk olyan termékmintát, amit nem tud kipróbálni
  Annak érdekében, hogy regisztrálni tudjon el kell fogadnia a Hunorganic Kft adatvédelmi irányelveit és üzletszabályzatát.
 • Kérjük kövesse az utasításokat, hogy ellenőrizhessük, hogy nem valamilyen robot szeretne regisztrálni!