Ügyfélszolgálat: +36-30-738-9747. Ingyenes kiszállítás * 20.000 Ft felett! Ez az új KENYÉRSÜTÉS.HU

Kezdőoldal / Hírek, újdonságok / Rendszeresen ellenőrizzük alapanyagaink és termékeink minőségét

Rendszeresen ellenőrizzük alapanyagaink és termékeink minőségét

Rendszeresen ellenőrizzük alapanyagaink és termékeink minőségét

A Hunorganic Kft. tanúsított BRC minőségirányítási rendszert üzemeltet és székesfehérvári gluténmentes üzeme rendelkezik AOECS regisztrációval (HU-003) is, ezért jogosult termékein használni a megbízható gluténmentes termékekre kerülő áthúzott búzakalász jelet.

A Hunorganic Kft székesfehérvári üzeméből, csak megbízható, gluténmentes élelmiszerek kerülnek ki.

A szigorú minőségi követelményeknek a Hunorganic Kft. úgy képes megfelelni, hogy a minősített szállítóktól beszerzett alapanyagokat is rendszeresen ellenőrzi feldolgozás előtt saját laborjában és éves vizsgálati terv keretén belül rendszeresen küld be gluténmentesség- és mikrobiológiai ellenőrzésre termékeit akkreditált laborokba is.

A nemrég a sajtóban megjelent hírek hatására (Egy másik gyártó gluténmentesnek jelölt zabpehelyhét glutén tartalom gyanúja miatt ellenőrzi a NÉBIH.) a Hunorganic Kft rendkívüli ellenőrzést folytatott le a gluténmentes saját előállítású Glutenix zabpehelylisztet illetően, amely az elvárt megnyugtató eredményt adta.

A Glutenix gluténmentes zabpehelyliszt valóban gluténmentes, a gluténtartalma kevesebb mint 10 ppm (mg/kg) ami a törvényes határérték fele.

gluténmentesség mérése