Ügyfélszolgálat: +36-30-738-9747. Ingyenes kiszállítás * 20.000 Ft felett! Ez az új KENYÉRSÜTÉS.HU

Kezdőoldal / Hírek, újdonságok / Minőségi, biztonságos gluténmentes termékek

Minőségi, biztonságos gluténmentes termékek

Minőségi, biztonságos gluténmentes termékek

Örömmel jelentjük be vásárlóinknak és üzleti partnereinknek, hogy a Hunorganic Kft székesfehérvári gluténmentes üzemében bevezetett IFS FOOD 6 élelmiszer-biztonsági rendszer februárban lefolytatott auditján társaságunk emelt szinten felelt meg.

IFS FOOD 6

2017-ben még a BRC rendszer szerint működött az üzemünk, de 2018-ban az IFS FOOD 6. rendszer ajánlásai szerint folytatjuk a biztonságos és finom gluténmentes termékek előállítását.

Tanúsítványunk ITT érhető el.

Miért jó az IFS?

AZ IFS tanúsítás javít működési hatékonyságán és termékek minőségén. IFS auditok elősegítik élelmiszeripari termékek, és ezáltal fogyasztói, biztonságát.

A Hunorganic KFT gluténmentes üzeme nem csak az IFS szabvány szerint működik, hanem az AOECS magyarországi tagszervezete az LÉOE által is nyilvántartott, HU-003 számon regisztrált üzem.

Üzemünkben a Kosár Fogyasztóvédelmi magazin is forgatott. a riport ITT tekinthető meg.

hunorganic kft Kosár magazin

Miben mások a nyilvántartott üzemek által gyártott gluténmentes termékek?

Biztonságosabbak.

áthúzott búzakalász szimbólumAz AOECS – az Coeliakiás Betegek Egyesületeinek Európai Szövetsége – egy non-profit ernyő szervezet, amit 30 évvel ezelőtt – 1988-ban – alapítottak Európa országainak nemzeti egyesületei és szövetségei. Ennek tagja 1992 óta tagja a LÉOE (Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete).

A közös célkitűzéseink egyike, hogy a gluténérzékenyek számára gyártott élelmiszerek minden szempontból – különösen a gyártás, a címkézéses és elérhetőség – feleljen meg a lehető legszigorúbb élelmiszer-biztonsági feltételeknek.

Ennek érdekében került bevezetésre 2012-ben az egységes licenchasználati rendszert, azaz a gluténmentes élelmiszerek Áthúzott Gabona Védjegyét (CGT).A szimbólummal jelölt élelmiszerek azért biztonságosabbak, mert a licencszerződés további auditokat és ellenőrző vizsgálatokat követel meg a szerződött partnerektől.

Forrás: LÉOE

Üzemünkben rendszeresen ellenőrizzük a beszállított alapanyagokat, termékeinket pedig éves vizsgálati terv szerint független, akkreditált laborokban vizsgáltatjuk be gluténmentesség és más allergén mentességek ellenőrzésére,

Ha teheti válasszon áthúzott búzakalász jelöléssel ellátott termékeket, azok közül is a HU-003-…. sorszámozásúakat!